Flex sidhuvud
FLEX Scandinavia | flexscandinavia.se | +46 54 52 20 00
 Meny

FLEX Service Center


Bild Petri Mathias Flex maskiner är robusta och slitstarka men som med alla kvalitetsmaskiner är det lönande med kontinuerlig service för en fortsatt hög prestanda och utökad livslängd. I vissa fall kan även maskinen vara i behov av reparation.

Flex Service Center möter kraven som en hantverkare ställer

Med gedigen erfarenhet av serviceverkstad och naturligtvis specialiserade skickliga servicetekniker utför vi förebyggande underhåll, reparationer och garantiåtaganden av produkterna vi säljer idag samt de vi har sålt tidigare. Vi är effektiva och kvalitetsmedvetna och behöver din maskin service eller reparation så löser vi dina problem snabbt.

Detta ingår alltid som bas i underhållsservice eller reparation

• Kontroll / byte slitagedelar
• Rengöring invändigt / utvändigt
• Kontroll elkabel
• Test av maskin


Vi har stort reservdelslager!

Som en av få elhandverktygsleverantörer på svenska marknaden har vi nästintill ett komplett reservdelslager hos oss i Karlstad. Detta ger korta reperationsledtider, vilket maximerar ditt användande.
Vi reparerar din maskin och byter reservdelar enligt gällande prislista. Vi återkopplar alltid först dig som kund innan vi byter reservdel.

Till oss skickar du enkelt in ditt verktyg. För att skicka, fyll i serviceformuläret.

Garanti

Utan GarantiVälkommen för tekniskt support och frågor till våra servicetekniker som har flera års erfarenhet av service och underhåll!
KONTAKT

petri
Driftansvarig
Flex Service Center
Petri Kampman
tel. 054-20 21 434

petri
Servicetekniker

Mathias Nyman
tel. 054-20 21 436